Pawartos Basa Jawi

Wonten 377 pawartos, ing 38 kaca.

RSS 2.0 Feed

FKUB Lan Forkompinda Ingkang Nengahi Antawisipun Umat Beragami Kabupaten Bantul

Kamis Wage, 11 Des 2014 10:59 WIB | diwaos (32) | Komentar (0)

Mengeti Hari Pohon sa Donya, Bantul Nanem 4.000 Wiji Mangrove Lan Ngeculaken 5.000 Kerang Ijem

Rabu Pon, 10 Des 2014 12:28 WIB | diwaos (29) | Komentar (0)

Brantas DBD Kanthi Mapanaken Tigan Lemut Ber-Wolbachia Ing Banguntapan

Selasa Pahing, 9 Des 2014 11:38 WIB | diwaos (34) | Komentar (0)

1.250 M Kaparingaken Dumateng 500 Dusun Ing Bantul Ingkang Kasil Minangka DB4MK+

Selasa Pahing, 9 Des 2014 11:07 WIB | diwaos (21) | Komentar (0)

Bantul Ngadani Workshop Manajemen Perubahan Tumuju Reformasi Birokrasi

Kamis Pahing, 4 Des 2014 12:44 WIB | diwaos (55) | Komentar (0)

30 Persen Penduduk Kabupaten Luwu Timur Sulawesi Selatan Mujudaken Suku Jawa

Kamis Pahing, 4 Des 2014 12:08 WIB | diwaos (44) | Komentar (0)

Anggota Koramil lan Petani Wijirejo Pandak, Reresik Margi lan Talut

Kamis Pahing, 4 Des 2014 11:31 WIB | diwaos (48) | Komentar (0)

Desa Girirejo, Imogiri Kabiji Tim Evaluasi Pelaksana Terbaik PKK, KB lan Kesehatan DIY

Rabu Legi, 3 Des 2014 12:41 WIB | diwaos (35) | Komentar (0)

Perwosi Bantul Ngadani Pasang-giri Olah Raga Tradisional

Jumat Legi, 28 Nov 2014 11:05 WIB | diwaos (74) | Komentar (0)

Bantul Kalebet 20 Urutan Ageng Nasional Minangka Penyelenggaraan Pemerintah Daerah

Jumat Legi, 28 Nov 2014 10:32 WIB | diwaos (59) | Komentar (0)