Pawartos Basa Jawi

Wonten 421 pawartos, ing 43 kaca.

RSS 2.0 Feed

Bupati Bantul Nampi Nugraha Kepemimpinan Perempuan Indonesia

Rabu Kliwon, 1 Apr 2015 03:47 WIB | diwaos (2) | Komentar (0)

Saurutipun Jalur Radosan Kidul, Badhe Katanemi Wit Asem Jawi

Rabu Kliwon, 1 Apr 2015 03:13 WIB | diwaos (3) | Komentar (0)

Gubernur DIY Sri Sultan Hamengku Buwana Ingkang Jumeneng Kaping X Ngresmeaken Peken Bantul

Jumat Pon, 20 Mar 2015 01:25 WIB | diwaos (121) | Komentar (0)

BKOW DIY Ngadani Donor Rah Ing PMI Bantul

Kamis Pahing, 19 Mar 2015 06:41 WIB | diwaos (71) | Komentar (0)

Bupati Bantul Ngresmeaken SDIT Ar Raihan Minangka Sekolah Siaga Bencana

Rabu Legi, 18 Mar 2015 07:03 WIB | diwaos (59) | Komentar (0)

Anggota Dewan Kabupaten Minahasa lan Kota Palu Rawuh Ing Bantul

Rabu Legi, 18 Mar 2015 03:49 WIB | diwaos (26) | Komentar (0)

Bupati Bantul Ngepyakaken Sekolah Berwawasan Lingkungan

Senin Wage, 16 Mar 2015 07:09 WIB | diwaos (88) | Komentar (0)

Bantul Ancer-ancer PBB Rp 37,9 Milliar

Rabu Wage, 11 Mar 2015 14:15 WIB | diwaos (41) | Komentar (0)

Tim POPDA Bantul Nyuwun Pamit Wakil Bupati Bantul

Rabu Wage, 11 Mar 2015 13:55 WIB | diwaos (80) | Komentar (0)

Wakil Bupati Bantul, Kanthi Simbolis Ngecet Pager Masjid Agung

Rabu Wage, 11 Mar 2015 13:23 WIB | diwaos (88) | Komentar (0)