Pawartos Basa Jawi

Wonten 344 pawartos, ing 35 kaca.

RSS 2.0 Feed

Jama'ah Calon Haji Bantul Kauntapaken Bupati Bantul Hj. Sri Surya Widati, Bupati : Jaga Kekompakan Rombongan

Senin Legi, 29 Sep 2014 09:11 WIB | diwaos (24) | Komentar (0)

Lounching Damel Lobang Biopori TNI-Polri Sesarengan Pemda Kabupaten Bantul

Jumat Pon, 26 Sep 2014 09:15 WIB | diwaos (30) | Komentar (0)

Nggregetaken Malih Minat Maos Kanthi Perpustakaan Ingkang Langkung Nyekapi.

Kamis Pahing, 25 Sep 2014 14:26 WIB | diwaos (33) | Komentar (0)

Bupati Bantul Maos Puisi Wonten Salebetipun Lounching Antologi Puisi 55 Penyair.

Kamis Pahing, 25 Sep 2014 08:53 WIB | diwaos (19) | Komentar (0)

Siswa SMA Kesatuan Bangsa Rebat Medali Kathah Ing OSN 2014

Selasa Kliwon, 23 Sep 2014 09:45 WIB | diwaos (61) | Komentar (0)

Badko TPA Kabupaten Bantul Badhe Ngawontenaken Pengajian Akbar Ing Masjid Agung Manunggal

Selasa Kliwon, 23 Sep 2014 09:13 WIB | diwaos (32) | Komentar (0)

Dusun Mojolengi, Karangtengah, Imogiri Bantul Majeng Pasang-giri Kampun Hijau Tataran DIY

Senin Wage, 22 Sep 2014 12:57 WIB | diwaos (34) | Komentar (0)

Kafilah MTQ/MQK Ngadhep Bupati Bantul

Senin Wage, 22 Sep 2014 11:05 WIB | diwaos (16) | Komentar (0)

Pasang-giri Kitiran Angin Tataran Nasional Kaadani Malih Ing Bantul

Kamis Kliwon, 18 Sep 2014 08:25 WIB | diwaos (42) | Komentar (0)

Cacah 2.500 Pandherek Jalan Sehat Hari Keluarga Ke XXI Lan Bhakti TNI Manunggal KB Kesehatan 2014

Selasa Pon, 16 Sep 2014 12:55 WIB | diwaos (38) | Komentar (0)