Pawartos Basa Jawi

Wonten 446 pawartos, ing 45 kaca.

RSS 2.0 Feed

Bupati Ngukuhaken Pengurus Paguyuban BPD Kabupaten Bantul

Jumat Legi, 22 Mei 2015 04:23 WIB | diwaos (7) | Komentar (0)

Bupati Bantul Ngresmeaken TPI Lan Paring Piranti Ngedhem Ulam Dumateng Nelayan

Jumat Legi, 22 Mei 2015 04:21 WIB | diwaos (24) | Komentar (0)

Kasihan Wakili Bantul Pasang-giri KSI, Ibu Hamil Risti Babaran Kanthi Wilujeng

Rabu Wage, 20 Mei 2015 07:01 WIB | diwaos (21) | Komentar (0)

Sosialisasi 7 Perda Kabupaten Bantul Lan Perbup Nomor 23 Tahun 2015

Rabu Wage, 20 Mei 2015 06:30 WIB | diwaos (19) | Komentar (0)

Anggota DPRD Kabupaten Klaten lan Sijunjung Rawuh Ing Bantul

Rabu Wage, 20 Mei 2015 05:59 WIB | diwaos (20) | Komentar (0)

Sekolah Dasar Negeri 1 Trirenggo Dados Sekolah Ingkang Lelandhesan Budaya

Rabu Pahing, 13 Mei 2015 05:35 WIB | diwaos (50) | Komentar (0)

Gubernur DIY, Sri Sultan HB X Nyengkuyung Mangunan Dados Wisata Alas.

Rabu Pahing, 13 Mei 2015 03:36 WIB | diwaos (40) | Komentar (0)

Kecamatan Kretek Pikantuk Anggaran Rp. 4,2 M

Senin Kliwon, 11 Mei 2015 06:28 WIB | diwaos (48) | Komentar (0)

Bupati Bantul Mangayubagya Rawuhipun Para Pejabat Diplomatik lan Konsuler Kemenlu RI

Senin Kliwon, 11 Mei 2015 06:20 WIB | diwaos (32) | Komentar (0)

Kridhanipun P2WKSS Desa Baturetno Kabiji Tim DIY

Senin Kliwon, 11 Mei 2015 04:48 WIB | diwaos (31) | Komentar (0)