Pawartos Basa Jawi

Wonten 309 pawartos, ing 31 kaca.

RSS 2.0 Feed

Ngembangkaen Lelados IT Kagem Masarakat, Bantul Pikantuk Runner Up 2 IDSA 2014 Kategori Overall Society

Jumat Wage, 30 Mei 2014 11:22 WIB | diwaos (42) | Komentar (0)

Kafilah MTQ Bantul, Amakili DIY Wonten Tataran Nasional

Senin Kliwon, 26 Mei 2014 13:40 WIB | diwaos (37) | Komentar (0)

Sampah Tansaya Dangu Nambahi Perkawis Ingkang Saya Mrihatosaken

Senin Kliwon, 26 Mei 2014 13:38 WIB | diwaos (37) | Komentar (0)

Nalika Kaum Pria Peduli Dumateng Kaum Wanita, Kelompok KB Pria "Harjo Sentosa" Amakili Kabupaten Bantul Ing Tataran DIY

Senin Kliwon, 26 Mei 2014 13:33 WIB | diwaos (50) | Komentar (0)

Cacah 45 Kepala Sekolah Dasar (SD) Lan SMP Ing Kabupaten Bantul Dipun Sumpah

Senin Kliwon, 26 Mei 2014 13:28 WIB | diwaos (97) | Komentar (0)

Kalih Dinten Salebetipun Setunggal Wulan Mobil Taspen Badhe Lelados Ing Komplek Parasamya

Jumat Kliwon, 16 Mei 2014 10:54 WIB | diwaos (72) | Komentar (0)

Dipun Sahaken, Pikantukipun Kursi Parpol Lan Calon Pinilih DPRD Bantul

Rabu Pon, 14 Mei 2014 13:08 WIB | diwaos (74) | Komentar (0)

Koordinasi PPID Kabupaten Banul, Pejabat PPID Kedah Manpangataken Internet Kagem Lelados Informasi

Senin Wage, 5 Mei 2014 12:30 WIB | diwaos (147) | Komentar (0)

Simpan Pinjam Perempuan (SPP) Kec. Sanden Dumugi 1,8 M

Selasa Pon, 29 Apr 2014 13:44 WIB | diwaos (108) | Komentar (0)

Pemkab Bantul Nggiliraken Dana Rp. 10 M Tumrap Bakul Pasar

Senin Pahing, 28 Apr 2014 11:50 WIB | diwaos (121) | Komentar (0)