Pawartos Basa Jawi

Wonten 409 pawartos, ing 41 kaca.

RSS 2.0 Feed

Panandhang DBD Tnsaya Tambah, Giataken PSN lan Donor Rah

Jumat Wage, 6 Mar 2015 13:07 WIB | diwaos (6) | Komentar (0)

Pemkab Bantul Paring Dana Rp 1,92 M Kagem Pemberdayaan Kadang Tani

Selasa Legi, 3 Mar 2015 11:50 WIB | diwaos (57) | Komentar (0)

Dinas Perijinan Susul Dinas Dukcapil Pikantuk ISO

Selasa Legi, 3 Mar 2015 11:24 WIB | diwaos (32) | Komentar (0)

Bantul Nyiagaaken Desa Kanthi Sosialisasi Pranatanipun APBDes

Jumat Pahing, 27 Feb 2015 13:04 WIB | diwaos (75) | Komentar (0)

Pekan Olah Raga Pelajar Bantul, Bupati Bantul : Kompetisi Pelajar Kedah Pados Bibit Kagem Tataran Nasional

Rabu Kliwon, 25 Feb 2015 13:27 WIB | diwaos (86) | Komentar (0)

Bantul Siaga Rebat Pengaji Adipura 2015/2016

Selasa Wage, 24 Feb 2015 13:03 WIB | diwaos (75) | Komentar (0)

Cacah 88.611 RTS-PM Ing Bantul Pikantuk Raskin

Jumat Kliwon, 20 Feb 2015 09:48 WIB | diwaos (93) | Komentar (0)

Cacah 540 CPNS Badhe nDherek Gladhi Prajabatan

Selasa Pahing, 17 Feb 2015 10:50 WIB | diwaos (89) | Komentar (0)

Musrenbang Ing Kecamatan Pundong Nengenaken Wiyar Mergi lan Gedung

Senin Legi, 16 Feb 2015 14:11 WIB | diwaos (70) | Komentar (0)

Musrenbang Tataran Kecamatan Ing Kabupaten Bantul Taun 2015, Kapurwakani.

Senin Legi, 16 Feb 2015 14:07 WIB | diwaos (58) | Komentar (0)