Pawartos Basa Jawi

Wonten 364 pawartos, ing 37 kaca.

RSS 2.0 Feed

Kridha P2WKSS Palbapang Kabiji Tim Evaluasi DIY

Kamis Legi, 13 Nov 2014 12:53 WIB | diwaos (89) | Komentar (0)

Desa Sumbermulya Wakili DIY Pasang-giri Adhikarya Pangan Nusantara Tataran Nasional

Kamis Legi, 13 Nov 2014 12:02 WIB | diwaos (123) | Komentar (0)

Kepyakan Kridha Kesatuan Gerak PKK-KB Kesehatan Ing Desa Girirejo Imogiri

Kamis Wage, 6 Nov 2014 12:59 WIB | diwaos (124) | Komentar (0)

Posdaya Ngijo Srimulyo Piyungan Juara II Pasang-giri Posdaya sa DIY-Jateng

Kamis Wage, 6 Nov 2014 10:06 WIB | diwaos (101) | Komentar (0)

Sesorah Babagan Meper Korupsi Tumrap Pejabat Ing Bantul

Senin Legi, 3 Nov 2014 11:16 WIB | diwaos (201) | Komentar (0)

Bantul Agro Expo 2014, Ajang Asil Tetanen Lan Pengolahan

Jumat Pon, 31 Okt 2014 09:40 WIB | diwaos (136) | Komentar (0)

Warsa 2015 Pembangunan Papan Wisata lan Lahan Terbuka Hijau (LTH) Ing Wewengkon Bantul

Kamis Pahing, 30 Okt 2014 08:42 WIB | diwaos (144) | Komentar (0)

Upacara Dinten Sumpah Pemuda Kaping 86 Kabupaten Bantul

Rabu Legi, 29 Okt 2014 11:05 WIB | diwaos (287) | Komentar (0)

Apel Enjing Dinten Senin Pamarintah Kabupaten Bantul Ngagem Busana Kejawen

Rabu Legi, 29 Okt 2014 09:44 WIB | diwaos (107) | Komentar (0)

GSI Kecamatan Srandakan Kabiji Dening Tim DIY

Selasa Kliwon, 28 Okt 2014 13:19 WIB | diwaos (81) | Komentar (0)