Pawartos Basa Jawi

Wonten 392 pawartos, ing 40 kaca.

RSS 2.0 Feed

Ponpes Enterpreneur Ad Dhuha Dipun Kepyakaken

Senin Kliwon, 26 Jan 2015 13:12 WIB | diwaos (29) | Komentar (0)

Kecamatan Sanden Mratelaaken STOP BAB Sembarangan

Senin Kliwon, 26 Jan 2015 09:40 WIB | diwaos (24) | Komentar (0)

Pansus I DPRD Kabupaten Semarang Rawuh Ing Bantul

Jumat Pahing, 23 Jan 2015 08:36 WIB | diwaos (61) | Komentar (0)

PMI Bantul Kasil Ngempalaken Redana Rp. 442.442.000 Ing Warsa 2014

Rabu Kliwon, 21 Jan 2015 13:18 WIB | diwaos (60) | Komentar (0)

Bupati Bantul Pasang Watu Kapisanan Pembangunan Perumahan KORPRI

Kamis Wage, 15 Jan 2015 13:09 WIB | diwaos (145) | Komentar (0)

Putri Bantul Wakili DIY, Majeng Pasanggiri Putri Indonesia Tataran Nasional Ing Jakarta

Selasa Pahing, 13 Jan 2015 14:24 WIB | diwaos (128) | Komentar (0)

Bupati Bantul Pasrah Bantuan Mobil Ambulance lan Puskesling

Selasa Pahing, 13 Jan 2015 13:31 WIB | diwaos (97) | Komentar (0)

Pemkab Bantul Rehab Peken Tradisional, Suyoto : Kedahipun Peken Tradisional Saged Dados Papan Wisata

Kamis Pahing, 8 Jan 2015 10:07 WIB | diwaos (169) | Komentar (0)

Bupati Bantul MoU Kaliyan 10 Mitra Perbankkan

Selasa Kliwon, 6 Jan 2015 12:37 WIB | diwaos (108) | Komentar (0)

GOW Bantul Mengeti Dinten Ibu Kaping 86 Tahun 2014

Rabu Pahing, 24 Des 2014 14:10 WIB | diwaos (78) | Komentar (0)