Pawartos Basa Jawi

Wonten 359 pawartos, ing 36 kaca.

RSS 2.0 Feed

Bantul Agro Expo 2014, Ajang Asil Tetanen Lan Pengolahan

Jumat Pon, 31 Okt 2014 09:40 WIB | diwaos (20) | Komentar (0)

Warsa 2015 Pembangunan Papan Wisata lan Lahan Terbuka Hijau (LTH) Ing Wewengkon Bantul

Kamis Pahing, 30 Okt 2014 08:42 WIB | diwaos (38) | Komentar (0)

Upacara Dinten Sumpah Pemuda Kaping 86 Kabupaten Bantul

Rabu Legi, 29 Okt 2014 11:05 WIB | diwaos (76) | Komentar (0)

Apel Enjing Dinten Senin Pamarintah Kabupaten Bantul Ngagem Busana Kejawen

Rabu Legi, 29 Okt 2014 09:44 WIB | diwaos (31) | Komentar (0)

GSI Kecamatan Srandakan Kabiji Dening Tim DIY

Selasa Kliwon, 28 Okt 2014 13:19 WIB | diwaos (34) | Komentar (0)

Dinkes Bantul Ngadani Diseminasi Informasi BIAS 2014

Selasa Kliwon, 28 Okt 2014 11:39 WIB | diwaos (34) | Komentar (0)

Merti Bumi Desa Seloharjo

Selasa Kliwon, 28 Okt 2014 11:14 WIB | diwaos (32) | Komentar (0)

Rombongan Tamu Saking Kabupaten Kudus Rawuh Ing Pemda Bantul

Rabu Wage, 22 Okt 2014 12:29 WIB | diwaos (63) | Komentar (0)

BPD Cabang Bantul Paring Pambiyantu Dumateng Empu Keris Purosani Girirejo Imogiri

Jumat Wage, 17 Okt 2014 13:20 WIB | diwaos (49) | Komentar (0)

Bantul Dados Nominator Panampi Pengaji Manggala Karya Bhakti Husada

Selasa Legi, 14 Okt 2014 11:19 WIB | diwaos (73) | Komentar (0)