Pawartos Basa Jawi

Wonten 340 pawartos, ing 34 kaca.

RSS 2.0 Feed

Siswa SMA Kesatuan Bangsa Rebat Medali Kathah Ing OSN 2014

Selasa Kliwon, 23 Sep 2014 09:45 WIB | diwaos (15) | Komentar (0)

Badko TPA Kabupaten Bantul Badhe Ngawontenaken Pengajian Akbar Ing Masjid Agung Manunggal

Selasa Kliwon, 23 Sep 2014 09:13 WIB | diwaos (11) | Komentar (0)

Dusun Mojolengi, Karangtengah, Imogiri Bantul Majeng Pasang-giri Kampun Hijau Tataran DIY

Senin Wage, 22 Sep 2014 12:57 WIB | diwaos (13) | Komentar (0)

Kafilah MTQ/MQK Ngadhep Bupati Bantul

Senin Wage, 22 Sep 2014 11:05 WIB | diwaos (9) | Komentar (0)

Pasang-giri Kitiran Angin Tataran Nasional Kaadani Malih Ing Bantul

Kamis Kliwon, 18 Sep 2014 08:25 WIB | diwaos (30) | Komentar (0)

Cacah 2.500 Pandherek Jalan Sehat Hari Keluarga Ke XXI Lan Bhakti TNI Manunggal KB Kesehatan 2014

Selasa Pon, 16 Sep 2014 12:55 WIB | diwaos (26) | Komentar (0)

P2WKSS Evaluasi Lomba Desa Tataran Kabupaten Bantul

Selasa Pon, 16 Sep 2014 11:23 WIB | diwaos (17) | Komentar (0)

Pengetan HAORNAS XXXI Tataran Kabupaten Bantul

Selasa Pon, 16 Sep 2014 10:43 WIB | diwaos (28) | Komentar (0)

Jamaah Calon Haji Kabupaten Bantul Pamit Bupati

Selasa Legi, 9 Sep 2014 12:52 WIB | diwaos (75) | Komentar (0)

Pemkab Bantul Tapak Astani MoU Kaliyan BPS

Selasa Legi, 9 Sep 2014 11:09 WIB | diwaos (39) | Komentar (0)