Pawartos Basa Jawi

Wonten 428 pawartos, ing 43 kaca.

RSS 2.0 Feed

UKS SMA Negeri 2 Bantul Murwat Dados UKS Patuladhan

Senin Wage, 20 Apr 2015 06:24 WIB | diwaos (10) | Komentar (0)

12 Jaringan Irigasi Kecamatan Dlingo Dipun Dandosi

Senin Wage, 20 Apr 2015 05:59 WIB | diwaos (7) | Komentar (0)

Sosialisasi Panggulawenthahipun Perijinan Tumrap Masyarakat Kretek

Senin Wage, 20 Apr 2015 04:56 WIB | diwaos (6) | Komentar (0)

Dubes Suriname Rawuh Ing Bantul, Nintingi Impor Asil Lan Investasi.

Selasa Pon, 14 Apr 2015 05:35 WIB | diwaos (77) | Komentar (0)

Pasang-giri Menda PE Ing Bantul, Kanthi Pendherek sa Jawa-Madura

Rabu Pahing, 8 Apr 2015 04:06 WIB | diwaos (65) | Komentar (0)

Tiga Kecamatan Ing Kabupaten Bantul Dados Papan Paket IB Subsidi

Selasa Legi, 7 Apr 2015 04:24 WIB | diwaos (58) | Komentar (0)

Kepyakan Desa Tamanan Dados Desa Pelopor BPJS Ketenagakerjaan Mandiri

Senin Kliwon, 6 Apr 2015 07:23 WIB | diwaos (49) | Komentar (0)

Bupati Bantul Nampi Nugraha Kepemimpinan Perempuan Indonesia

Rabu Kliwon, 1 Apr 2015 03:47 WIB | diwaos (113) | Komentar (0)

Saurutipun Jalur Radosan Kidul, Badhe Katanemi Wit Asem Jawi

Rabu Kliwon, 1 Apr 2015 03:13 WIB | diwaos (79) | Komentar (0)

Gubernur DIY Sri Sultan Hamengku Buwana Ingkang Jumeneng Kaping X Ngresmeaken Peken Bantul

Jumat Pon, 20 Mar 2015 01:25 WIB | diwaos (197) | Komentar (0)